Gerechtelijke feiten en ongevallen op 18 februari 2018

Standaard

Gerechtelijke feiten

  • Alken, Hameestraat op 17 februari om 20.30 uur. Onbekende(n)  breken een raam van de woning open en doorzoeken de woonst. Op het eerste zicht werd er niets gestolen. 
  • Hasselt, Kattendansstraat op 17 februari om 19.00 uur. Onbekende(n)  breken een deur van de woning open en doorzoeken de woonst. Op het eerste zicht werd er niets gestolen. 
  • Zonhoven, Slangbeekweg op 16 februari om 23.30 uur. Onbekende(n)  proberen een raam open te breken maar kunnen de woning niet betreden. 
  • Borgloon, Sint-Truidersteenweg op 16 februari om 21.00 uur. Onbekende(n)  breken een raam van de woning open maar slaan vermoedelijk op de vlucht wanneer het alarm afgaat. Er werd niets gestolen. 
  • Hasselt, Trekschurenstraat op 16 februari om 16.30 uur. Onbekende(n) breken een deur van de woning open en doorzoeken de woonst. Het is nog niet duidelijk wat er allemaal gestolen werd. 

Verkeersongevallen 

  • Diepenbeek, Stationsstraat op 17 februari om 11.20 uur. Bestuurster verliest de controle over het stuur en belandt met haar voertuig in een haag. Diana W. (Diepenbeek) raakt hierbij gekwetst. 
  • Hasselt, Kempische Steenweg op 17 februari om 09.00 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen. Evy P. (32 jaar, Zonhoven) en Niels H. (44 jaar, Hasselt) raken lichtgewond. 
  • Diepenbeek, Verbindingslaan op 17 februari om 05.30 uur. Aanrijding tussen twee personenwagens. Thomas K. (30 jaar, Hoeselt) raakt zwaargewond. Stan R. (42 jaar, Kortessem) raakt licht gekwetst. 
  • Hasselt, Kuringersteenweg op 16 februari om 17.00 uur. Voertuig moet uitwijken, belandt in de middenberm en vat vuur. Bregtje K. (29 jaar, Hasselt), Mario D. (30 jaar, Hasselt) en Xenne D. (4 jaar, Hasselt) raken lichtgewond.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.