6 personen opgepakt tijdens controles

Standaard

Zaterdag 21 april 2018 hield de politie Limburg Regio Hoofdstad een VoltHa-actie in Hasselt. Tijdens deze actie warden verschillende horecazaken gecontroleerd en werd er gewerkt op overlast in het uitgaansleven. Tegelijker werd ook een verkeerscontrole gehouden in de stationsomgeving van Hasselt.

Tijdens een controle van een horecazaak in de binnenstad van Hasselt verstoorde een persoon de openbare orde en stelde zich weerspannig op ten opzichte van onze diensten. Twee inspecteurs en één hoofdinspecteur raakten hierbij gewond. De verdachte werd opgepakt.

De politie Limburg Regio Hoofdstad controleerde tijdens deze actie in totaal 130 personen en 45 voertuigen. Er werden onder andere 7 processen-verbaal voor drugsbezit, twee processen-verbaal drugs in het verkeer, 12 GAS-boetes en 10 onmiddellijke inningen opgesteld. Vier personen werden mee ten burele genomen.

SLIM-actie

Vrijdag hield de politie Limburg Regio Hoofdstad alcohol- en drugscontroles in het verkeer. In totaal werden er 201 bestuurders gecontroleerd en werden er onder andere vier processen-verbaal voor drugs in het verkeer opgesteld.

Tijdens een controle van een voertuig werden er verdovende middelen, een som geld en voorwerpen die gebruikt worden om drugs te verkopen aangetroffen. De twee verdachten, een 40- jarige man en een 37-jarige vrouw, allebei woonachtig in Beernem, werden voor verhoor mee ten burele genomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.