Gerechtelijke feiten en ongevallen op 9 januari 2019

Standaard

Gerechtelijke feiten

  • Hasselt, Boomkensstraat op 09/01/2019 om 11.45 uur. Onbekende(n) proberen een raam van een gebouw te verbrijzelen, maar slagen hier niet in.

Verkeersongevallen

  • Hasselt, Vliegveldstraat op 09/01/2019 om 08.30 uur. Aanrijding tussen twee voertuigen. Eén voertuig komt door de aanrijding tegen een elektriciteitscabine terecht dewelke vuur vat. Kelly F. (34 jaar, Genk) en Mildred V. (54 jaar, Houthalen-Helchteren) raken hierbij lichtgewond.
  • Zonhoven, Houthalenseweg op 09/01/2019 om 07.45 uur. Aanrijding tussen een personenwagen en een fietser. Joël C. (52 jaar, Zonhoven) raakt hierbij lichtgewond.
  • Alken, Stationsstraat op 08/01/2019 om 16.30 uur. Aanrijding tussen een personenwagen en een fietser. Jolien M. (26 jaar, Alken) raakt hierbij lichtgewond.

Verkeerscontroles

  • In het kader van de provinciaal georganiseerde thema-actie rond de verlichting van fietsers controleerden wij vandaag 33 personen in Zelem. Eén jongere gebruikte de fietsverlichting niet correct en één jongere was niet in orde met de verlichting van de bromfiets. De diensten stelden ook nog één onmiddellijke inning op.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.