Verkeersongeval met drie voertuigen zorgt voor verkeershinder tijdens ochtendspits

Standaard

Dinsdagochtend 17 september 2019 omstreeks 06.35 uur kreeg de politie Limburg Regio Hoofdstad een oproep van een verkeersongeval tussen verschillende voertuigen op de Sint-Truidersteenweg in Hasselt.

Ter plaatse aangekomen kon de ploeg vaststellen dat het om een aanrijding tussen drie voertuigen ging ter hoogte van het op- en afrittencomplex.

Voor de vaststellingen van het verkeersongeval zette de politie Limburg Regio Hoofdstad een drone in. Deze drone was reeds actief om de verkeerssituatie rond de start van het academiejaar, de opbouw van de kermis en de werken aan het kruispunt van de grote ring en de Universiteitslaan in kaart te brengen.

Het verkeersongeval bracht verkeershinder met zich mee waardoor er files ontstonden. Op vraag van de politie Limburg Regio Hoofdstad kwam één takeldienst ter plaatse met de nodige middelen om de drie voertuigen zo snel mogelijk te takelen. Hierdoor kon de weg om 08.15 uur weer vrijgegeven worden en normaliseerde de verkeersdrukte.

Twee bestuurders, een 29-jarige vrouw uit Nieuwerkerken en een 35-jarige man uit Alken, raakten hierbij gewond en werden overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.